De béste Teambuilding ooit !

De béste Teambuilding ooit !

De béste Teambuilding ooit !

Hallo,

 

Betreft de teambuilding dag. Ecosnooze…

 

Het bezoek aan ecosnooze was een spannende ervaring.

Zowel het verwerken van de groentjes tot een lekkere heksensoep, de gids die ons rondleidde door het grote rustgevende natuurdomein die vol verrassingen zat , als de alpacawandeling waren een grote meevaller.

Zeker een aanrader voor iedereen .

Tot nu toe mijn origineelste manier om aan teambuilding te doen 👍👍👍

 

Mia D

Op maandag 15 oktober bezocht ik ecosnooze te Brakel.

Even terug in de tijd van toen… Geen technische snufjes maar gewoon rust, stilte en natuur. Weg van alle verkeer, computers en drukte (zalig!).

Ik heb gewandeld met alpaca’s en een “fotoshoot” gehouden met de beestjes. Ik heb een leerrijke wandeling door het bos gemaakt waarbij ik uitleg kreeg over verschillende planten, paddenstoelen en houtsoorten.

Dit alles gevolgd met een proevertje van zelfgemaakte notenwijn en verse honing.

Tot slot gezellig met mijn collega’s een praatje gedaan rond het kampvuur, een tasje zelfgemaakte soep die boven het knetterende vuur hing ontbrak niet.

Het was een toffe unieke teambuilding.

Vriendelijke groeten Marjon

 

Hierbij een stukje voor Ecosnooze, ook aan jou Patrick bedankt om dit te mogen realiseren tot een “volgens collega’s die me aangesproken hebben ” tot één van de beste teambuildingsdagen te horen.

 

Beste Jos en Mieke,

Bedankt voor de mooie Teambuilding van BUSO De Karwij Lokeren bij Ecosnooze op 15 oktober 2018, ik denk in de naam van alle collega’s te mogen spreken dat we met zijn allen een leerrijke voormiddag hebben beleefd, in ieder geval ik heb er enorm van genoten en de vele foto’s spreken boekdelen.

De de kruidenwandeling met een uitstekende gids, het gezamelijk maken van de lekkere heksensoep en uiteraard niet te vergeten en z’n lieve schatjes van Apalca’s die met ons wandelden i.p.v. wij met deze lieve dieren, als grote dierenliefhebber (Old English Sheepdog’s die ook een vacht van wol hebben en gebruikt wordt voor truien, sokken, enz… te breien) toch een ervaring rijker.

Een top locatie in volle natuur en prachtige mensen die ons hiervan hebben laten genieten is maar met één woord te omschrijven TOP, nogmaals bedankt Jos en Mieke en het volledige team van Ecosnooze.

Gr.

Pierre

 

Pierre Snoeck

BGV leerkracht

BUSO De-Karwij

 

 

Author

Leave a Reply

Related Posts

Enter your keyword